Word klant

 

Wij geven graag antwoord op uw vragen:

  • U wil starten als zelfstandige, maar u weet niet goed waar te beginnen.
  • U vraagt zich af of het nuttig is om een vennootschap op te richten.

Tevens geven we u tijdens een geheel vrijblijvend gesprek duidelijke uitleg over onze prijsvorming. Waar mogelijk proberen we u een vast prijsvoorstel te formuleren.

Na vele jaren van ervaring werken we voor een verscheidenheid aan klanten in verschillende sectoren. Wij werken zowel voor de zelfstandige ondernemer als voor de vrije beroepen.


Iedere ondernemer krijgt bij ons een persoonlijke begeleiding en advies. Het maakt niet uit of u een kleine, middelgrote of grote onderneming bent.


Mocht u uw eigen boekhouder hebben, dan helpen we hem graag met een optimale eindejaarsafsluiting en met het opstellen van de noodzakelijke belastingsaangifte.


U bent reeds klant bij een andere boekhouder? Geen probleem. We contacteren onze confrater met respect van wederzijdse rechten en deontologie. U zal geen ongemak ondervinden indien u de overstap naar ons kantoor wil maken.


Regelmatig zullen we met u samenzitten om tussentijds de toestand van uw zaak te bespreken en indien nodig bij te sturen.


Wij engageren ons om samen met u, uw onderneming te begeleiden. We werken reeds meer dan 20 jaar in Melsele en u mag er zeker van zijn dat we samen kunnen gaan voor een lange toekomstige samenwerking.